logo espais cruïlla

Nosaltres

Entre Tarragona i Barcelona, entre mar i muntanya.A pocs quilòmetres de tot i al mig de molt.
Una cruïlla de camins, professionals, idees i projectes.

 

Qui som?

A ALFI biocons, empresa promotora del projecte Espais Cruïlla, disposem d’un espai privilegiat i una filosofia molt clara: volem treballar acompanyats de professionals de diversos àmbits i disciplines compromesos amb l’ecologia i la sostenibilitat amb qui crear sinèrgies.

Creiem que la cooperació i l’equilibri són la base del creixement col·lectiu i d’una nova forma d’entendre el treball. I per això volem compartir espais i recursos amb persones que valoren l’impacte econòmic, social i ambiental dels seus projectes.

A ALFI biocons i Espais Cruïlla ho tenim clar: el nostre valor és generar valor social i ambiental per les persones i el territori.

 

Per què treballar aquí?

 

FLEXIBILITAT

Espais Cruïlla és FLEXIBLE I ADAPTABLE a les necessitats de tot tipus d’AUTÒNOMS i PIMES. Tenim oficines, despatxos i taules de treball; sales de reunions i formació. Magatzems i un pati.

ESTALVI I INVERSIÓ

Espais Cruïlla és ESTALVI, perquè el cost d’una oficina, despatx o taula de treball al coworking és molt més econòmic que un lloguer convencional. Però també és INVERSIÓ en contactes, sinergies i promoció professional.

COMUNITAT

Espais Cruïlla és COMUNITAT, perquè al teu costat hi treballen professionals amb qui compartir idees, projectes, coneixements, cafès i contactes.

COMODITAT

El nostre coworking és un espai FÀCIL i CÒMODE. No et preocupis de les factures, de comprar cafès o de la neteja. Aquí hi tens la teva oficina, despatx o taula de treball amb tots els serveis inclosos i sense imprevistos.

UBICACIÓ

El coworking està situat al Baix Penedès, la sortida nord del Vendrell, en una cruïlla de camins, carreteres i autopistes on s’hi arriba i s’hi aparca fàcilment des de diversos punts del territori.

IMATGE CORPORATIVA

Espais Cruïlla és imatge pel teu projecte o negoci. Perquè no és el mateix anar a treballar a la oficina que fer-ho des de casa. Perquè no és igual atendre els clients a una cafeteria que a una de les nostres sales.

GENERACIÓ DE VALOR SOCIAL I AMBIENTAL

Tots els professionals tenen el seu lloc a Espais Cruïlla, però apostem per generar un ecosistema de persones i projectes social i medioambientalment responsables.

BENESTAR

Cruïlla és COMFORT I BENESTAR, perquè els espais són amplis i harmònics, la il·luminació natural i l’ambient interior millorat, gràcies al nou re-styling dels espais amb amb productes i materials naturals, ecològics i biocompatibles.

Contacte Ràpid